Cadeaubon Gouden Lijntjes 3 maanden Community

Met deze cadeaubon geef je iemand 3 maanden gratis toegang tot de Gouden Lijntjes Community.
De ontvanger krijgt een unieke code waarmee deze zich gratis aan kan melden voor 3 maanden toegang tot de community. Na afloop van deze periode stopt het lidmaatschap automatisch.

Je ontvangt de digitale cadeaubon met unieke code uiterlijk 2 werkdagen na jouw bestelling. Momenteel is het nog niet mogelijk een fysieke bon te bestellen.

De cadeaubon kan alleen ingewisseld worden voor een lidmaatschap van de Gouden Lijntjes Community en de bon is 2 jaar geldig vanaf het moment van afgifte.

Geef in het opmerkingenveld aan voor wie de cadeaubon bestemd is, dan zorgen we voor een persoonlijke bon!

Cadeaubon Gouden Lijntjes 3 maanden Community

Eva Bunt

Het community memberschip bevalt heel goed. De members zijn heel gezellig en aardig en je krijgt echt inspiratie van elkaar. Verder heeft Anne voor zoveel content gezorgd dat je voorlopig nog wel even bezig bent met tekenen/schilderen (maar dat is juist leuk 🙂).

Michelle

Ik ben nu al een tijdje lid van de community. Wat een heerlijke omgeving is dit! Naast het feit dat Anne heel goed uitlegt hoe je materialen kan gebruiken en hoe je een tekening opbouwt, is het ook een bron van inspiratie. Er zijn verder geen verplichtingen, als je het maar naar je zin hebt en juist die laagdrempeligheid vind ik heerlijk! Als ik jou was zou ik niet langer meer twijfelen!

Manon

Een poos geleden had ik behoefte om echt iets te doen voor mijzelf. Ik kwam op social media Gouden Lijntjes tegen en dacht: ja hier kan ik wat mee. Meer ontvangen dan dat ik had verwacht. Het is een hele fijne groep waarin je veel leert. Er is aandacht voor elkaars werk en er is een positieve sfeer. Je leert ontzettend veel van Anne en elke dag is een feestje in de online community. Ik vind het echt een prettige werkwijze om lekker je eigen creatieve flow te ontdekken maar ook te leren van haar. Dus twijfel je nog? Gewoon doen!!!